Reparant i Millorant Autos des de fa 43 anys

La nostra empresa es troba en un punt estratègic gràcies a la seva situació en un dels accessos de la carretera nacional N-150, que connecta el municipi de Sabadell amb Martorell, Vacarisses i Manresa després del seu pas per Terrassa, ia la proximitat amb les sortides de l’autopista C-58 connectant-nos amb la resta de poblacions del Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Des de 1978

Després d’uns anys d’experiència amb un petit taller de la seva propietat, el Sr. Antonio Olea va fundar TALLERES SANTA EULALIA SL, a la localitat de Terrassa. Al principi de la seva història es tractava d’una empresa familiar que, gràcies als objectius de fidelitat i satisfacció al client, amb el pas del temps ha anat augmentant la seva plantilla i apuntant-se a les necessitats marcades per l’evolució al sector de l’automòbil.

Actualment, l’empresa està dirigida pel Sr. Toni Olea, recolzat en tot moment pel fundador i conservant les pautes de compromís i serietat arrelades al negoci, aconseguint una àmplia cartera de clients on es troben tant particulars com empreses líders dedicades a diversos serveis, entre els quals hi ha empreses líders al sector d’Assegurances d’Automòbil.

Marques Col·laboradores

Treballadors

Metres Quadrats en Instal·lacions

Anys d'Experiència

Gran Infraestructura i personal altament qualificat

Les instal·lacions compten amb una superfície de 4000 metres quadrats, organitzats per àrees o zones de treball, és a dir, que en una de les naus s’exerceixen les tasques de planxa i preparació dels vehicles per a funcions posteriors de pintura, que es fan efectives a la segona nau esmentada anteriorment, on també es procedeix a realitzar els treballs de mecànica i acabats complets dels vehicles, incloent-hi la neteja exterior i interior dels mateixos.

Comptem a més amb una plantilla de 30 treballadors altament qualificats, que exerceixen les seves respectives funcions amb gran serietat i motivació en tots els sentits.
Cinc fan els treballs de planxa, vuit més centrats en la pintura i acabats del vehicle, dues persones per a mecànica, tres persones amb càrrec administratiu, un gerent, dos recepcionistes i un cap de taller, cosa que fa que l’empresa gaudeixi de una gran coordinació i estructuració en les tasques principals.

CONSULTAR PRESSUPOST

A Tallers Santa Eulalia tenim un equip altament qualificat per fer tot tipus de mecànica i reparació vehicles. Consulta el nostre pressupost en línia amb la seguretat de rebre un servei professional de qualitat i la garantia dels nostres milers de clients satisfets.

SERVEI CERTIFICAT TESLA

Tesla exigeix els més alts estàndards de la seva Xarxa de Tallers de Carrosseria Aprovada a través d’una rigorosa capacitació i avaluació de tots els tècnics que treballaran al vehicle. Utilitzant només peces originals, la metodologia del fabricant i personal capacitat a la fàbrica.