Tenim un equip preparat per realitzar tot tipus de mecànica i reparació vehicles en turismes, furgonetes i 4×4, tant benzina com dièsel de les diferents marques i models de vehicles actualment disponibles al mercat.

La nostra llarga trajectòria i experiència en reparacions derivades de sinistres amb companyies asseguradores ens permet assessorar-vos i realitzar els tràmits oportuns enfront de les col·lisions que vostè pugui tenir amb un altre vehicle.

Disposem d´un equip humà format per pintors altament qualificats. Treballem amb les primeres línies de pintura: Glasurit i Sikkens, per tant, podem oferir garantia de per vida en totes les nostres reparacions de pintura.

Reparació de Carrosseria i Accidents Aprovats per TESLA

Si la seva Tesla va patir un accident i necessita reparacions, no busqui més dirigiu-vos a tallers santa Eulàlia, o podeu trobar-nos al centre de reparació d’accidents aprovat per Tesla. Comptem amb un equip de tècnics especialitzats aprovats i capacitats pel fabricant en tota la gamma de reparacions de Tesla.

free

RESERVA a Línia gratis

CONSULTAR PRESSUPOST

A Tallers Santa Eulalia tenim un equip altament qualificat per fer tot tipus de mecànica i reparació vehicles. Consulta el nostre pressupost en línia amb la seguretat de rebre un servei professional de qualitat i la garantia dels nostres milers de clients satisfets.

SERVEI CERTIFICAT TESLA

Tesla exigeix els més alts estàndards de la seva Xarxa de Tallers de Carrosseria Aprovada a través d’una rigorosa capacitació i avaluació de tots els tècnics que treballaran al vehicle. Utilitzant només peces originals, la metodologia del fabricant i personal capacitat a la fàbrica.