Especialistes a la Carrosseria de l’automòbil

XAPA
reparació de vehicles

“La nostra llarga trajectòria i experiència en reparacions derivades de sinistres amb companyies asseguradores ens permet assessorar-vos quant a què fer amb el seu vehicle en aquells moments accidentats i inesperats. Així que amb els nostres serveis de xapa podrà estar segur de tornar a veure el seu vehicle com a nou”

Excel·lència i Qualitat

La nostra llarga trajectòria i experiència en reparacions derivades de sinistres amb companyies asseguradores ens permet assessorar-vos i realitzar els tràmits oportuns enfront de les col·lisions que vostè pugui tenir amb un altre vehicle.

A Taller Santa Eulalia ens caracteritzem per l’excel·lència, és per això que comptem amb un departament d’acabat especialitzat, que s’encarrega de verificar el resultat dels vehicles abans del seu lliurament.

Servei complet de l’automòbil

Reparació en bancada amb sistema de mesurament, disposem de quatre bancades.

Reparació de plàstics, formació rebuda en aquesta especialitat per Cesvimap.

Reparació d´alumini, formació rebuda en aquesta especialitat per Cesvimap.

Secció de reparació ràpida a la planxa.

Eines homologades de darrera generació.

Tècnica d'alineació a Bancada.

“TALLERS SANTA EULALIA S’ESFORÇA DIA DESPRÉS DE DIA PER REALITZAR DE MANERA EXCEL·LENT I AMB LA MÉS ALTA QUALITAT LES REPARACIONS DE CARROSSERIA I PINTURA”

CONSULTAR PRESSUPOST

A Tallers Santa Eulalia tenim un equip altament qualificat per fer tot tipus de mecànica i reparació vehicles. Consulta el nostre pressupost en línia amb la seguretat de rebre un servei professional de qualitat i la garantia dels nostres milers de clients satisfets.

SERVEI CERTIFICAT TESLA

Tesla exigeix els més alts estàndards de la seva Xarxa de Tallers de Carrosseria Aprovada a través d’una rigorosa capacitació i avaluació de tots els tècnics que treballaran al vehicle. Utilitzant només peces originals, la metodologia del fabricant i personal capacitat a la fàbrica.