Preguntes Freqüents

Davant d’un servei de manteniment automotriu és normal tenir interrogants o inquietuds, així que compartim algunes preguntes freqüents dels nostres clients. Si encara no trobeu resposta després d’haver-les llegit, no dubteu a posar-vos en contacte amb el nostre equip d’atenció al client.

Per tal de mantenir vàlida la garantia del meu acte nou he de portar-lo al concessionari per realitzar qualsevol tipus de manteniment?

No! Podreu mantenir la garantia del vostre vehicle, sempre que es prenguin en compte les especificacions proporcionades pel fabricant, les quals es poden trobar al manual del propietari.

A tallers Eulalia ens assegurem que la seva garantia segueixi sent vàlida tenint en compte les especificacions del fabricant i les millors tècniques de manteniment, perquè el seu automòbil pugui gaudir d’una llarga vida útil.

Què tan necessari és canviar el líquid de frens?

Tan necessari com per evitar qualsevol tipus d’accidents o avaries al teu automòbil.

El sistema de frens d’automòbils actualment utilitza un líquid de frens hidrofílic, que en entrar en contacte amb la humitat de l’aire pot produir corrosió i falles en alguns components o peces del fre, així que cal reemplaçar-lo cada cert temps.

Aquest procediment en general forma part del servei de manteniment preventiu.

Què he de fer per no perdre la garantia del meu automòbil abans d'hora?

  1. Assegureu-vos que el vostre vehicle rebi el manteniment en els intervals especificats al fullet de garantia.
  2. Vaig portar un registre detallat del manteniment del seu vehicle, assegurant-se de col·locar dates, peces instal·lades, número d’identificació del vehicle i el quilometratge registrat a la factura.
  3. Deseu els registres en un lloc segur i fàcil de recordar.
  4. Perquè el servei de manteniment sempre va amb el manual d’instruccions pel propietari.

Què puc fer si el meu automòbil és nou i necessita més que un servei de manteniment i aquestes reparacions estan cobertes per la meva garantia?

El més aconsellable sempre serà portar el seu automòbil al concessionari mentre la reparació sigui coberta per la garantia. Per això és important sempre verificar el fons de la seva garantia, però vostè és lliure d’escollir on reparar el vostre automòbil.

Encara que el meu vehicle és llogat. Sóc responsable del manteniment?

Així és, encara que el vostre vehicle sigui llogat vostè és responsable de tot el manteniment i reparacions necessàries per al funcionament òptim del mateix. Tot d’acord amb allò establert al contracte de lloguer.

Quina part de l'automòbil s'ha de reemplaçar amb regularitat i cada quant s'ha de fer aquest servei?

Recordeu tenir sempre en compte consultar el manual del propietari, ja que allà trobareu la informació necessària per saber quines parts específiques ha de reemplaçar i cada quant de temps fer-ho. Aquesta pràctica us assegurarà mantenir actives les garanties del vostre vehicle i evitar problemes en el futur que podrien afectar la butxaca o la seguretat.

Com comparar la qualitat de les peces del mercat amb les peces originals del meu vehicle?

Tot i que no totes les peces de recanvis són fiables, algunes són fabricades pel mateix proveïdor oferint una garantia més perllongada que la de les peces originals de l’automòbil. Les peces de recanvi subministrades als nostres tallers sempre superaran les especificacions del fabricant.

Cada quant de temps és recomanable canviar el anticongelant?

Aquest punt és força important ja que en fer-ho evitarà el deteriorament de la bomba d’aigua i protegirà les parts metàl·liques de l’oxidació, també ajudarà a mantenir la mànega de refrigeració suaus i flexibles.

La recomanació és reemplaçar el anticongelant cada dos anys.

Ja que aquesta substància no és amigable amb el medi ambient, és possible reciclar i netejar anticongelants vells reemplaçant els additius.

Correu dentada? com sé que he de reemplaçar la meva?

La corretja dentada en una part del motor de combustió, sencarrega de controlar la sincronització de les vàlvules del motor, així que és una peça important.

En general porten canviar cada 30,000 40,000 km però cada fabricant té el seu propi i especificacions.