Molt més que un taller de mecànica

Mecànica i reparació de vehicles

“EN TALLERS SANTA EULALIA USEM EQUIPS I EINES D’ESCANEIG D’ÚLTIMA GENERACIÓ PER REALITZAR DIAGNÒSTICS I REPARACIONS MECÀNIQUES AUTOMOTRIUS, TANT A GASOLINA COM EN DIÈSEL DE LES DIFERENTS MARQUES I MODELS DE MAR

Garantia i Qualitat

El nostre objectiu: la vostra tranquil·litat.

La nostra recompensa: la vostra confiança.

Ens mou la passió i l’amor per la professió.

Disposem de les darreres eines de diagnosi del mercat per atendre totes les necessitats del teu vehicle tals com:

Bosch, Texa i Autel.

També fem servir la tecnologia PassThru per poder brindar el mateix servei que els concessionaris a nivell d’intervencions elèctriques al seu vehicle (flaixeig programari, codificacions, reprogramacions ECU…)

A més (quan la marca disposa d’aquest servei) Podem consultar l’històric de manteniment del seu vehicle gravant el nostre i lliurant-li un comprovant físic del servei en marques com: Seat, Audi, Skoda, Vw comercials, Vw, Bmw, Mercedes Benz. .

Mitjançant aquesta tecnologia també tenim accés als programaris de diagnosi originals tals com: DiagBox (PSA/Stellantis), ODIS (grup VW), ISTA (BMW), ETIS (Ford), Xentry (Mercedes Benz), TechStream (Toyota), Witech (FCA), Topix (Land Rover / Jaguar), entre altres…

Servei complet de l’automòbil

Mecànica general, reparació i manteniment.

Multimèdia: so, mans lliures, navegadors, etc.

Servei desplaçament inspecció ITV.

Diagnosi d'avaries.

Revisions pre-ITV.

f

Electricitat de l'automòbil.

Embragatges.

Distribucions.

Culates.

Pneumàtics.

Amortiment.

1

Alineat.

“EN TALLERS SANTA EULALIA EL SEU BENEFICI ÉS LA NOSTRA MILLOR RECOMPENSA”

CONSULTAR PRESSUPOST

A Tallers Santa Eulalia tenim un equip altament qualificat per fer tot tipus de mecànica i reparació vehicles. Consulta el nostre pressupost en línia amb la seguretat de rebre un servei professional de qualitat i la garantia dels nostres milers de clients satisfets.

SERVEI CERTIFICAT TESLA

Tesla exigeix els més alts estàndards de la seva Xarxa de Tallers de Carrosseria Aprovada a través d’una rigorosa capacitació i avaluació de tots els tècnics que treballaran al vehicle. Utilitzant només peces originals, la metodologia del fabricant i personal capacitat a la fàbrica.