Professionals en pintura de vehicles

Pintura
de vehicles

“AMB ELS NOSTRES PREUS TANCATS DE PINTURA ESPECIALITZATS I ASSEQUIBLES, NO HI HA MILLOR MOMENT PERQUÈ EL SEU AUTOMÒBIL LLEU COM A NOU NOVA”

Primeres Línies de Pintura

Amb la nostra reparació de pintura automotriu podreu gaudir d’una garantia de per vida, ja que treballem amb una de les primeres marques de pintura del mercat: Sikkens.

No escatimem en recursos a l’hora d’oferir-vos un servei d’excel·lència. Per això, les nostres cabines de pintura utilitzen el sistema chronotech d’assecatge per vena d’aire, el qual permet rapidesa i eficàcia en les nostres reparacions. Sense deixar de banda sistema de color fotoespectòmetre, amb el qual es determinarà l’exactitud i la precisió del color del seu vehicle.

Comptem amb les millors eines

Cabines de pintura Usi-chronotech (les cabines de pintura tecnològicament més avançades del mercat).

Sistema de pintura base aigua (sistema que millora leficiència ecològica).

Zones de preparació climatitzades mitjançant una vena d'aire de gas (sistema que millora l'eficiència ecològica).

Sistema d'assecatge per infrarojos (sistema que millora l'eficiència ecològica).

Espectròmetre per a la perfecta igualació de color.

“EL NOSTRE EQUIP DE PROFESSIONALS ES CARACTERITZA PEL COMPROMÍS, RAPIDESA I EFICÀCIA AMB EL FINAL D’OFERIR-LI UN SERVEI IMMILLORABLE”

CONSULTAR PRESSUPOST

A Tallers Santa Eulalia tenim un equip altament qualificat per fer tot tipus de mecànica i reparació vehicles. Consulta el nostre pressupost en línia amb la seguretat de rebre un servei professional de qualitat i la garantia dels nostres milers de clients satisfets.

SERVEI CERTIFICAT TESLA

Tesla exigeix els més alts estàndards de la seva Xarxa de Tallers de Carrosseria Aprovada a través d’una rigorosa capacitació i avaluació de tots els tècnics que treballaran al vehicle. Utilitzant només peces originals, la metodologia del fabricant i personal capacitat a la fàbrica.