La teva TESLA, TU DECIDS

Reparació aprovada per tesla

“Si la seva Tesla va patir un accident i necessita reparacions, no busqueu més dirigiu-vos a tallers santa Eulàlia. Comptem amb un equip de tècnics especialitzats aprovats i capacitats pel fabricant en tota la gamma de reparacions de Tesla”

La teva TESLA, Tu Decids

Se sap que les companyies d’assegurances encoratgen els conductors a utilitzar els centres de reparació a la seva pròpia xarxa; tanmateix, vostè no té l’obligació d’acceptar-ho i té dret a instruir una asseguradora perquè repari la seva Tesla on vulgui. Quan escull els experts capacitats a Tesla, s’assegura que el seu vehicle estigui en bones mans i que tota la feina utilitzi peces originals, des de components interns fins a pintures. Exerciu els vostres drets com a client i feu reparar la vostra Tesla per tècnics capacitats segons els estàndards del fabricant.

Sense comprometre la qualitat

Els conductors de Tesla que volen saber que les reparacions es duen a terme dacord amb els estàndards del fabricant valoren molt lexperiència i el profund conjunt dhabilitats del nostre equip de tècnics. Tens un nou model de Tesla? A Tallers Santa Eulalia ens mantenim al corrent dels darrers desenvolupaments de disseny, de manera que puguem adaptar el nostre treball a qualsevol canvi de fabricació, ja siguin noves característiques o materials.

Confiat per a les reparacions de Tesla

Realitzem reparacions de Tesla per a conductors a tot Espanya i principalment Catalunya, ja que l’empresa està ubicada en punt estratègic gràcies a la seva situació en un dels accessos de la carretera nacional N-150, la qual connecta el municipi de Sabadell amb Martorell, Vacarisses i Manresa després de passar per Terrassa, ia la proximitat amb les sortides de l’autopista C-58 connectant-nos amb la resta de les poblacions del Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Els nostres serveis TESLA

Reparació d'accidents

Gestió d'accidents

Reparació de Carrosseries

Reemplaçament de parabrises Tesla o Model S, Model 3 i Model X

“DESCOBRIX COM L’EQUIP D’ESPECIALISTES APROVATS DE TESLA POT OFERIR UN EXCEL·LENT NIVELL DE MÀ D’OBRA, AIXÍ COM EL SERVEI AL CLIENT PEL QUAL SOM RECONEGUTS”

CONSULTAR PRESSUPOST

A Tallers Santa Eulalia tenim un equip altament qualificat per fer tot tipus de mecànica i reparació vehicles. Consulta el nostre pressupost en línia amb la seguretat de rebre un servei professional de qualitat i la garantia dels nostres milers de clients satisfets.

SERVEI CERTIFICAT TESLA

Tesla exigeix els més alts estàndards de la seva Xarxa de Tallers de Carrosseria Aprovada a través d’una rigorosa capacitació i avaluació de tots els tècnics que treballaran al vehicle. Utilitzant només peces originals, la metodologia del fabricant i personal capacitat a la fàbrica.