Com molts saben, en tenir un accident d’automòbil, el primer que es fa és trucar a l’asseguradora per explicar la situació. El que normalment passa és que l’asseguradora proposa adreçar la reparació a un taller amb què tingui conveni……..però, per a un Tesla És igual? Puc portar el meu cotxe a qualsevol taller? Aquí ho explicarem tot en detall.

La resposta és NO. Doncs no podem portar un automòbil Tesla a qualsevol taller. Hem de portar-ho a un taller si o si aprovat per Tesla. Si entre els tallers amb què l’asseguradora té conveni, hi ha un taller certificat per Tesla, aleshores portarem l’automòbil a aquest taller i problema solucionat. L’asseguradora s’encarregarà de tot, però i si no? Què faig?

Bé, en aquest cas el que has de fer és contactar amb Tesla, explicar-los la situació i ells et diran què has de fer. El més segur és que et diran que vagis a un taller de la xarxa Tesla (Que segurament aquest taller no formi part de la xarxa de tallers de la teva asseguradora). Aquests tallers anomenats “TESLA approved body shop” Els podràs trobar dins la pàgina web de Tesla. Et sortirà una llista amb tots els tallers més propers a la teva ubicació. Moltes vegades, quan la reparació d’un vehicle es realitza en un taller sense conveni amb l’asseguradora, implica el pagament directe de la reparació per part del client al taller. Amb la factura emesa per aquest, l’assegurat reclama el cobrament a l’asseguradora i li abona la reparació directament. En definitiva, l’única diferència real és que l’asseguradora paga a l’assegurat en lloc del taller.

Us deixem un vídeo explicant-ho tot a Saul Lopez Vicepresident de Tesla Club Espanya, on us expliqués des de la seva experiència amb el seu propi Tesla Model 3.