Certificació del Centre de Saragossa

Tal com planteu la xarxa a què estem adherits Acoat®Selected, El taller de reparació d’automòbils no és diferent de qualsevol altra indústria productiva. Immers en un mercat competitiu, la necessitat d’evolucionar i adaptar-se a les exigències que l’envolten ha esdevingut una prioritat. Les intervencions de reparació correctament executades poden deixar de ser suficient per aconseguir la satisfacció dels clients i la seva fidelització, la prestació de serveis afegits que ho facin atractiu, competitiu i de vegades exclusiu, és un camí que els tallers no poden abandonar.

“La certificació de Centre Saragossa augmenta el valor de la nostra instal·lació, ja que garanteix que les reparacions que es realitzen es duen a terme amb els millors mitjans i eines, així com amb personal qualificat.”

No només un Certificat

Actualment, el Sistema de Certificació de Tallers CZ és una activitat consolidada, que està permanentment activa, és a dir, no es limita a la certificació del taller, sinó que incentiva la millora contínua dels uns i reconeix la distinció dels que es troben en possessió de nivells més elevats i el seu desig és superar-se, impulsant i potenciant tots els nivells d’organització, permetent així el reconeixement de tallers tres, quatre i cinc estrelles.

GARANTIA DE QUALITAT

1. Garantir una reparació de qualitat, d’acord amb les exigències i especificacions del fabricant
2. Atendre activament els clients i simplificar els procediments administratius
3. Compliment dels terminis de lliurament
4. Formació continuada sobre els processos de reparació
5. Negoci sostenible preocupat pel medi ambient, la nostra societat i l’economia

“En col·laboració amb Acoat®Selected s’aconsegueix la certificació del Centre Saragossa i estar adherits a la xarxa.”