Esdeveniment organitzat per Jm Automoción.

Tallers Santa Eulalia participa en un esdeveniment de Jm Automoción. 

El passat divendres 15 de Juny va tenir lloc un esdeveniment organitzat per @Jm Automoción a les instal·lacions de Circuit Calafat on des de Tallers Santa Eulalia vam poder participar a través del nostre responsable de taller @Alberto Lopez; el qual és pilot professional i participa activament en campionats com el Campionat de Catalunya de Monoplaces.

Durant la jornada, @Alberto Lopez es va encarregar d’impartir una formació en conducció esportiva en vehicles d’alta gamma per als clients VIP de Jm Automoción. En aquesta formació, es va poder posar a prova vehicles com Ferrari 458, Ferrari 488, Posche 991 GT3 RS, Porsche 997 turbo, Audi R8 V10, etc.

Esperem que aquesta formació hagi estat útil per poder optimitzar les prestacions de vehicles, així com prevenir futures intervencions derivades d’una conducció no adequada.

Finalment, volem donar l’enhorabona a JM per l’excel·lent organització i la planificació per l’esdeveniment realitzat.

Us deixem unes fotografies de l´esdeveniment.