Certificació TESLA Body Shop

Ens sentim molt orgullosos d’haver estat designats com el taller de carrosseria aprovat per la fàbrica de Tesla per a la zona de Catalunya i rodalies. Tenim una excel·lent relació amb el Centre de Servei Tesla a Barcelona – Espanya, això ens permet brindar nivells excepcionals de servei als nostres clients mutus.

“Tesla fabrica vehicles sorprenents, dissenyats per a la seguretat des de zero. El Model S aconsegueix una qualificació de 5 estrelles en totes les categories de la prova de xoc de l’Administració Nacional de Seguretat del Trànsit a les Carreteres (NHTSA).”

Els alts estàndards de Tesla

Tesla exigeix els més alts estàndards de la seva Xarxa de Tallers de Carrosseria Aprovada a través d’una rigorosa capacitació i avaluació de tots els tècnics que treballaran al vehicle. La nostra capacitat de soldadura d’alumini s’avalua per garantir que totes les unions soldades crítiques per a la seguretat compleixin les nostres especificacions OEM juntament amb la tecnologia d’unió adhesiva i mecànica utilitzada en la construcció del seu vehicle Tesla.

Estructura avançada de Tesla

El disseny de l’estructura de la carrosseria del vehicle Tesla incorpora el millor en tecnologia avançada de fosa, extrusió i panells estampats d’alumini estructural que s’utilitza en combinació amb l’última tecnologia de soldadura i unió adhesiva d’alumini. Els tècnics de Tallers Santa Eulalia han estat capacitats a fàbrica i estan equipats per reconstruir els vehicles Tesla segons les especificacions originals del vehicle per garantir la integritat estructural i la qualitat de l’acabat.

“Tallers Santa Eulalia garanteix la seguretat del seu vehicle. Aquest serà reparat segons els estrictes estàndards de Tesla, utilitzant només peces originals, la metodologia del fabricant i personal capacitat a fàbrica.”