Tallers Santa Eulalia donant suport al triatleta paralímpic Dani Molina.

Tallers Santa Eulalia participa en projecte de patrocina un esportista.

 

Des que vam conèixer la història d’autosuperació del triatleta Dani Molina, i la magnífica labor que fa Patrocina un Esportista al món olímpic i paraolímpic; no dubtem apostar-hi i el seu camí cap a Tòquio 2020.
I és que a Tallers Santa Eulalia apostem per valors com la resiliència, la constància i perseverança.
La història de Dani comença als tres anys, quan va començar a practicar natació al Club Metropol de les Palmes de Gran Canària i ja als quatre anys, va fer la seva primera competició.
La seva carrera amb l’esport va continuar durant tota la seva infància i adolescència, no només cenyint-se a la natació; sinó que amb 13 anys va començar a practicar altres esports com el tennis, atletisme i windsurf. Així va continuar amb normalitat la vida fins que amb 22 anys després d’un tràgic accident de moto, que la seva vida va canviar.

Foto : web patrocina un esportista

Tot i que en aquest incident va perdre la cama dreta per sota del genoll, Dani no va deixar que aquest incident li impedís continuar amb allò que més l’apassiona: l’esport.
Així que després de passar per diverses operacions, problemes amb la pròtesi i un any de recuperació fins a poder tornar a caminar, va prendre la decisió de tornar a nedar i aventurar-se a practicar triatló.
Així ha estat com ha aconseguit convertir-se en campió del Món, Europa i Espanya durant dos anys consecutius.

A Tallers Santa Eulalia estem compromesos amb persones com Dani, que lluiten per complir els seus objectius i autosuperar-se malgrat les dificultats. Aquest mateix propòsit és el que emana a cadascun dels nostres nous projectes.
Cada nou desafiament que se’ns presenta és una nova oportunitat per poder superar-nos i així poder brindar a tots els nostres clients un servei cada cop més excel·lent.

Foto : web patrocina un esportista