Esdeveniment realitzat amb mediadors de Catalana Occident.

El passat 16 d’octubre a Tallers Santa Eulàlia es va realitzar novament la presentació dels Serveis de Valor Afegit oferts pel taller, en aquesta ocasió vam comptar amb la participació de mediadors de Catalana Occident, que a més de la presentació van poder fer un recorregut per les instal·lacions amb què compta el taller.

T’expliquem com ha estat l’edició cinematogràfica d’esdeveniment:

Com a l’anterior esdeveniment realitzat pels mediadors de Zurich, també en aquesta oportunitat els mediadors de catalana també van poder gaudir d’un recorregut guiats per l’administrador Antonio Olea, el qual els ha guiat que he informat sobre els serveis de valor afegit, eines i professionals amb què compta Tallers Santa Eulalia en el qual mitjançant el transcurs del seu recorregut han pogut veure i experimentar en primera persona com és el treball realitzat al taller.

Entre el grup de mediadors se sol·licito la participació d’una persona voluntàriament per realitzar una prova d’aplicació de pintura, per tal que poguessin veure i tastar les excel·lents eines i productes de què disposa el taller.

Després del recorregut per les diferents àrees xapa, mecànica i pintura, els assistents van poder participar en un pica pica ofert per Tallers Santa Eulalia.